Skal du bygge ny bolig, eller skal din nuværende bolig renoveres eller udvides?
Vi har stor erfaring med at arbejde for private og vores dygtige ansatte sætter en ære i at levere et godt håndværk.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os, og få en snak om dit byggeprojekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Har du aldrig prøvet at bygge nyt, om eller til før – ja, så er der mange spørgsmål at tage stilling til.

Undersøg først og fremmest om dit projekt kræver en byggetilladelse. Det vil være tilfældet ved nybyggeri og tilbygning til eksisterende bolig. Er du i tvivl om der skal byggetilladelse til indvendig ombygning eller renovering af din bolig anbefaler vi dig at tage kontakt til din kommune, de vil kunne give dig svar.

Tag stilling til hvilke materialer du vil bygge i og med. Tag højde for i hvor høj grad det skal vedligeholdes og vær også opmærksom på om det er “hårde” materialer som skaber dårlig akustik. Vi rådgiver gerne om materialevalg, så du får det ønskede slutresultat.

Hvor lang tid tager det at bygge nyt?

Det viste projekt tog 10 måneder fra nedrivning af eksisterende stuehus til det nye hus stod indflytningsklart.

Der blev i samme tidsrum lagt nyt skifer tag på eksisterende tilbygninger. Vi var ansvarlig for projektledelse af hele byggeriet og udførte støbe-, tømrer-, snedker- og tagarbejde.

De øvrige entrepriser blev udført af andre lokale håndværkere, som vi ofte har samarbejde med. Vi holdt ugentlige byggemøder med de øvrige håndværkere og bygherre.

Når du ser dronefilmen vil du kunne følge “årets gang” på naturen. De sidste optagelser er dog først taget ca. 8 måneder efter indflytningen, hvor både have og terrasse i mellemtiden også er anlagt.

Huset er tegnet af Arkitec.
Projektering ved Tegnestuen Birk.

JT Byg privatbolig
JT-Byg erhverv
JT Byg beton